Kestävän kehityksen taso 1
Ilmainen WiFi

The Hosteller Kasol, Parvati Valley

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

9.6
Erinomaista
18 arvostelua
Täydellinen sijainti
Täydellinen henkilökunta
Fantastinen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

"Mini Israel of India" -hotellissa on nyt kolmas hostelli, joka majoittuu sinua ja koko hullua ryhmääsi. Keskellä Parvatin laakson ja sitä ympäröivien vuorten vehreää ja upeaa taustaa sijaitseva Hosteller Kasol, Parvati Valley on täydellinen hostelli - haluatko poiketa viikonlopuksi tai asua vuoristossa reiluksi kuukaudeksi. .

Tämä hostelli on rakennettu pitäen mielessä Biophilia-konsepti, ja se saa sinut tuntemaan olosi yhtä luonnon kanssa. Jokainen sen kahdeksasta neljän hengen makuusalista ja 12 tilavasta yksityishuoneesta tarjoavat upeat näkymät ylitse. Olipa kyse monsuunien sateesta tai vuorten alle laskevasta kultaisesta auringonpaisteesta kesällä; voit istua alas, rentoutua ja katsella kaikkea huoneestasi. Hostellissa on kaksi upeaa yhteistä huonetta viihdyttämään sinua. Ulkoalueella on kaareva sisäänkäynti, joka on laatoitettu minimalistisesti. Siinä on myös mittatilaustyönä valmistettu pöytä, jossa on sisäänrakennettu tulipesä, jonka mukana on viimeistellyt muuratut penkit, joista on näkymät laaksoon. Viihtyisässä sisäyhteistilassa on runsaasti mukavia istumapaikkoja, lautapelejä, värikkäitä seinämaalauksia, kirjahyllyjä ja sisätakka. Paras paikka hengailla kylminä talvikuukausina. Täydellisessä terassikahvilassa on näköala päivien ajan ja yksi parhaista aamiaisruoista, joita koko Kasolissa maistuu.

Kuten kaikki hostellimme, Hosteller Kasol, Parvati Valley on täynnä parhaita mukavuuksia, jotta pysyt täysin purrrr…täydellisellä paikalla. Ja kyllä, olemme lemmikkiystävällisiä. Toinen hieno asia hostellissa on, että se on vain 400 metriä. kaukana alkuperäisestä Kasol-hostellistamme, mikä tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet. Käy vain joskus tapaamassa ystäviäsi. The Hosteller Kasol, Parvati Valley on vuoristoelämästä ja sen ekosysteemistä kertovilla eloisilla seinämaalauksilla koristeltu siivu paratiisia.

Hosteller on reppumatkailijoiden hostelliketju, joka sopii hyvin nuorille reppumatkailijoille. Brändinä emme suosittele perheitä emmekä anna kaikkien alle 18-vuotiaiden majoittua luoksemme, emmekä salli alle 18-vuotiaiden lasten tai vauvojen sisäänpääsyä, vaikka he matkustaisivat laillisten huoltajien kanssa.

Sisäänkirjautuminen klo 13.00-23.00
Lähtö - klo 11.00

Hosteller's Unbox Cafe tarjoilee muna- ja kasvisvaihtoehtoja. Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.
Kahvilan aika: 9.00–15.00 ja 18.00–12.00
Huomaa: Päätieltä on jyrkkä nousu hostelliin pääsemiseksi.
Vierailija-aika: klo 10-20

Ei ulkonaliikkumiskieltoa.

Brändin eri hostelleissa voidaan soveltaa tiettyjä sääntöjä tiettyinä aikoina vuodesta, ja samat säännöt tulee ilmoittaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Vieraalta veloitetaan ennakkomaksu kokonaishinnasta milloin tahansa ennen varausvahvistuksen saapumispäivää, mikäli asiakas ei suorita ennakkomaksua, varaus voidaan peruuttaa.

Hostelleissamme hyväksytyt maksutavat: Käteinen, Pankkikortti, Luottokortti ja UPI.

Huonehinnat eivät sisällä veroja. Verot eivät sisälly hintaan. Huoneen hinta on alle 7500 INR per yö, verot ovat 12 %. Huoneesta, jonka hinta on yli 7500 INR per yö, veloitetaan 18 %:n ylimääräinen veromaksu.

Vieras voi käyttää ylimääräistä patjaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpatja on saatavilla saatavuuden mukaan.

Mikäli matkustaja saapuu sisäänkirjautumisaikaa aikaisemmin, hän voi hengailla yleisessä tilassa/kahvilassa sisäänkirjautumisaikaan asti. (Jos vieraat kuitenkin saapuvat jo klo 5.30-6, on erittäin suositeltavaa varata sänky edelliseksi yöksi hyvien yöunien varmistamiseksi).

Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista etukäteispyynnöstä saatavuuden mukaan.

Matkustajat voivat säilyttää matkatavaransa, uloskirjautumisen jälkeen, hostellin vaatehuoneessa, jos he lähtevät myöhään vastaavista kaupungeista.

Emme voi taata majoitusta samassa makuusalissa, jos 3 tai 4 henkilöä matkustaa yhdessä. Huoneiden jakaminen tietyssä yksityishuonekategoriassa voi vaihdella saatavuuden mukaan. Se on ehdottomasti saatavuuden mukaan sisäänkirjautumishetkeen asti.

Tarjoamme säilytyskaappeja vain makuusaleihin. Jokaisessa sängyssä on lukittava kaappi, jossa asiakkaat voivat säilyttää arvoesineensä. Suosittelemme, että pidät mukanasi kaapin lukkoa tarvittaessa. Riippulukon käyttö vastaanotosta on kuitenkin mahdollista saatavuuden mukaan ja lisämaksusta. On suositeltavaa, että pidät mukanasi lukkoa.

Jos hostelli pitää vieraan toimintaa sopimattomana tai jos hostelli saa tietää sopimattomasta käytöksestä, hostelli pidättää oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin vieraita vastaan. Voit olla varma, että hallinto suorittaa asianmukaiset tutkimukset varmistaakseen, että tapaus käsitellään täysin oikeudenmukaisesti.

Vieraat, joilla on paikalliset henkilötodistukset, pääsevät hostelliimme paitsi Jodhpuriin, Mussoorie by The Stream Sideen, Shangarhiin, Chikmagaluriin, Fort Kochiin, Coorgiin ja Coorg Madikeriin.

Kaikista peruutuksista, jos niistä ilmoitetaan 7 päivää ennen sisäänkirjautumispäivää, voidaan saada 100 %:n hyvitys. Jos peruutus tapahtuu 7 päivän sisällä sisäänkirjautumispäivästä, hyvitystä ei palauteta, ja siitä veloitetaan 100 % peruutuskulut. Jos asiakas ei saavu paikalle, häneltä veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Varaukset, joita ei palauteta, eivät ole oikeutettuja hyvitykseen, jos ne peruutetaan milloin tahansa.

Jos asiakas haluaa jatkaa oleskeluaan missä tahansa hostellissa, varauksen tekeminen riippuu saatavuudesta.

Huone tarjotaan verkkosivustolla voimassa olevilla hinnoilla, ei edellisen varauksen hinnoilla.

Hostellin johto ei ole vastuussa matkatavaroiden tai henkilökohtaisten tavaroiden katoamisesta. Vieraiden tulee varmistaa, että he eivät jätä omaisuuttaan ilman valvontaa aina.

Kahviloiden ajat ja saatavuus vaihtelevat paikasta toiseen, vieraat voivat viitata virallisilla verkkosivuillamme samaan.

Kahvilan toiminta on kausiluonteista, sen voi varmistaa hostellin vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Hostellers Unbox -kahvilassa tarjoillaan muna- ja kasvisvaihtoehtoja.

Ateriat eivät sisälly huonehintaan ja niitä voi ostaa à la carte -periaatteella talon kahviloissamme.

Reppumatkailukulttuurin ja yhteisöllisyyden ylläpitämiseksi edistämme itsepalvelua kaikissa kahviloissamme.

Huumeiden/päihteiden/alkoholin väärinkäyttö on TÄRKEÄÄN kielletty kaikissa hostelleissamme. Mikäli jonkun havaitaan hallussaan tai käyttävän huumeita/alkoholia oleskelunsa aikana, häntä vastaan ​​ryhdytään tiukkoihin toimenpiteisiin ja henkilöä pyydetään jättämään hostelli välittömästi ja hänet estetään ikuisesti yöpymästä hostellissamme.

Kaikissa hostelleissamme on tupakointialueet. Tupakointi asuntoloissa on ehdottomasti kielletty.

Vieraan katsotaan sopimattomaksi jatkamaan missään hostellissamme huumeiden väärinkäytön, vieras- ja varaussääntöjen noudattamatta jättämisen, huonon käytöksen (fyysisen/henkisen/sanallisen tai kaikenlaisen), varkauden, henkilökohtaisen hygienian, ilkivallan, tunkeutuminen, maksujen maksamatta jättäminen/maksun viivästyminen, muut vieraiden haitat tai vastaavat perusteettomat toimet. Kaikissa tällaisissa tapauksissa vieraita pyydetään jättämään tilat välittömästi ilman hyvitystä.

Varavirtalähde on saatavilla vain valituissa paikoissa, ei missään The Hosteller -kiinteistöissä.

Jotta majoituskustannukset olisivat mahdollisimman edullisia kaikille vieraille, olemme ottaneet käyttöön pay-as-you-go-järjestelmän tiettyihin mukavuuksiin, kuten lukoihin, kylpypakkauksiin ja pyyhkeisiin. Tarjoamalla näitä tuotteita maksullisin perustein voimme säilyttää huoneidemme perushinnat alhaisemmat, jolloin hostellimme on budjettitietoisten matkustajien käytettävissä. Ymmärrämme, että eri matkustajilla on erilaiset mieltymykset ja vaatimukset, joten pyrimme tarjoamaan joustavuutta. (Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

9.6
Erinomaista
18 arvostelua
 • Turvallisuus
  9.7
 • Sijainti
  9.7
 • Henkilöstö
  10
 • ilmapiiri
  9.4
 • Siisteys
  10
 • Rahanarvoinen
  9.4
 • Palvelut
  9.1

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Kestävän kehityksen taso 1

Tämä hostelli on alkanut ottaa käyttöön käytäntöjä, joilla on myönteinen sosiaalinen ja ympäristövaikutus, ja ne ymmärtävät Staircase to Sustainability -periaatteet.
Lisätietoja

Sijainti

Viimeisimmät arviot

9.4
Erinomaista
29.6.2024
Had a great time here. Special thanks to Priyansha, the host, who showed great time organising activities here and around Kasol. One feedback, please provide fans in the dorms. Guests were finding it difficult to sleep as it was too hot in dorms. Cafe here has good food options and view from the hostel is really mesmerising.
näytä lisää
Mies, 25-30
9.1
Erinomaista
20.5.2024
I love the view from the hotel and the rooms were very aesthetically pleasing. The vibe of the place itself is very chill and hippie which you will love. The hosts (Shanko in particular) were very friendly and helpful. Only one thing, even if it is a hostel but the couple rooms are charging very high, so there could be more amenities like an intercom mainly to ask for things needed. But had a wonderful stay!
näytä lisää
Pari, 25-30
10
Erinomaista
09.5.2024
Priyanksha and Shankho were the best hosts, so helpful and made me feel really welcomed, this is definitely what made my stay great :) Peace and love
näytä lisää
Nainen, 25-30

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Yhteinen huone
  • Aamiainen ei sisälly hintaan
  • Pysäköinti
  • Kattotuuletin
 • Palvelut

  • 24 h vastaanotto
  • Siivous
 • Ruoka ja juoma

  • Ruokailut
  • Cafe
 • Viihde

  • Lautapelit

Enemmän hotellit kohteessa Kasol