Ilmainen WiFi

Malù Surf Boutique Hôtel

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 8 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

ei arvioita
0 arvostelua
Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kiinteistövälitys Kuvaus

Jokaiselle oma paratiisi...

Nukkumaanmeno ja herääminen Tyynelle valtamerelle päin oli määritelmämme paratiisista, unelmamme.
Ja unelmia pidetään tai jaetaan.
Olemme päättäneet jakaa omamme.

Mielikuvitustamme syntyi Malù Surf Boutique Hotel, epätyypillinen talo epätavallisen arkkitehtuurinsa ja yllättävän sisustuksensa vuoksi.

Idyllinen sijainti Bahia de Caraquezin ja kauniin ja rauhallisen pienen Canoan kalastajakylän välillä vain 2 kilometrin päässä. Mikä nauttia paikan kauneudesta, koska se on lähellä kaikkia palveluita.

Malù Surf Boutique -hotellin pohjakerroksessa on elämänpaikka, joka koostuu täysin varustetusta keittiöstä, ruokailuhuoneesta, suuresta olohuoneesta ja suojaisesta ulkoterassista, jossa voit rentoutua perheen tai ystävien kanssa. Ja yksityistetty Beach ja sen mökki rannalla riippumatoineen, keinuineen ja pöytineen.

Tarjoamme sinulle vuokralle 3 valikoimaa viihtyisiä huoneita, joissa kaikissa on ilmastointi ja poikkeuksellisen mukavat patjat 'Simmons'-hotellisarjasta, jotka on erityisesti suunniteltu sinulle.

Malù Surf Boutique Hôtelin säännöt ja ehdot:

Peruutussäännöt: 7 päivää ennen saapumista. Mikäli peruutus myöhästyy tai
No Show, sinulta veloitetaan koko summa .

Ennakko 50 % varauksesta

Sisäänkirjautuminen klo 15.00-19.00
Lähtö ennen klo 11.00

Maksu saapumisen yhteydessä käteisellä ja tilisiirrolla
Verot sisältyvät
Aamiainen ei sisälly hintaan

Yleistä:
Vastaanotto klo 8.00-19.00

Hotellin GCS koskee kaikkia varauksia. Kaikki oleskelu edellyttää GCS:n ja I R:n hyväksymistä.

Johto antaa itselleen oikeuden olla vastaanottamatta asiakkaita, joiden pukeutuminen ja/tai käyttäytyminen on sopimatonta, sekä asiakkaita, jotka käyttäytyvät meluisasti, yleistä järjestystä uhkaavasti.

Varauksen vahvistamiseksi on maksettava 50 %:n ennakko pankkisiirrolla. Maksu loppusummasta tulee maksaa saavuttaessa. Hyväksymme seuraavat maksutavat: maksu vain pankkisiirrolla tai käteisellä. Henkilöllisyystodistus vaaditaan jokaiselta toimipaikassamme olevalta henkilöltä.

Jos et pysty toimittamaan meille tätä asiakirjaa, meidän on hylättävä huonevuokrapyyntösi.

Oleskelun keskeytyksen yhteydessä maksua ei palauteta. Samoin, jos lähdet ennenaikaisesti, oleskelu on maksettava kokonaisuudessaan. Saapumisen viivästyminen tai aikaiset lähdöt eivät voi missään tapauksessa johtaa hyvitykseen.

Mahdollisista peruutuksista tulee ilmoittaa meille vähintään 7 päivää ennen saapumispäivää. Tämän ajanjakson ylittäessä varaus on maksettava kokonaisuudessaan

Varauksen jälkeen saapumatta jättäminen katsotaan tehokkaaksi tilan ottamiseksi.

Asiakas ottaa huoneen haltuunsa klo 15 alkaen ja on velvollinen poistumaan siitä ennen klo 11.

Huomio, jos lähdet sen jälkeen, sinulta laskutetaan ylimääräinen yö. Jos haluat pitää huoneen ylimääräisen yön, huone tulee maksaa ennen klo 11.00 saatavuuden mukaan.

Hotelli pidättää oikeuden peruuttaa tai evätä kaikki varaukset asiakkaalta, jonka kanssa on kiistaa aikaisemmasta varauksesta.

Jokainen varaus on nimellinen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Ulkopuolisten vierailuoikeus on ehdottomasti kielletty.

Turistivero sisältyy varauksen hintaan.

Lisäksi huoneesi on suunniteltu tietylle määrälle ihmisiä; Hotellin turvallisuussääntöjen varmistamiseksi et missään tapauksessa saa majoittaa ylimääräisiä henkilöitä. Varmista, että huoneesi ovi on kunnolla kiinni, ennen kuin poistut huoneesta tai menet nukkumaan.

Kielto: On myös ehdottomasti kielletty tupakointi hotellissa ja huoneissa ilmeisistä turvallisuus- ja mukavuussyistä (lain noudattamatta jättäminen johtaa 200 dollarin korvaukseen/oleskelu huoneen kunnostamisesta). Huoneissa on kiellettyä käyttää kaasulaitteita, esim.: liesi jne...

Eläimet eivät ole sallittuja laitoksessa.

Varauksen hinta, ehdot on tarkoitettu myymään hotellihuoneita niiden pääasiallisen käyttötarkoituksen mukaan: majoitus. Hotelli pidättää oikeuden muuttaa tai peruuttaa varauksia sekä hintoja ja ehtoja, jos
huoneita käytetään muihin tarkoituksiin; kuten juhlat, illalliset, kokoukset, valokuva- tai videokuvaukset, elokuvien kuvaaminen tai kirjoitetut tai kuvatut haastattelut jne... (ei-tyhjentävä luettelo), ilman etukäteen saatua kirjallista lupaa
suunta.

Hotellinpitäjä kieltäytyy kaikesta vastuusta matkatavaroistasi tai julkisille paikoille jätetyistä esineistä.

Osaa elää ja kunnioittaa muita. Pyydämme sinua kunnioittamaan tiloja sekä huoneesi sisustusta. Ongelmatilanteessa asiakkaan on otettava siviilioikeudellinen vastuu ja maksettava kaikki aiheutuneet vahingot. Sama koskee pyyhkeiden, mattojen, tyynyjen, peittojen jne. katoamista...

Muiden asiakkaiden kunnioittamiseksi varo pakkaamasta ovia tai aiheuttamasta liikaa melua etenkään klo 22.00 välisenä aikana. ja klo 8.00. Kaikki henkilön käyttäytymiseen liittyvä lähimelu voi saada hotellinpitäjän kutsumaan asiakkaan poistumaan rakennuksesta ilman, että hänen tarvitsee suorittaa akustisia mittauksia, jos syntyvä melu todennäköisesti vaarantaa asiakkaiden rauhallisuuden. Hotellihuone on lepopaikka. Kaikki kauppa on ehdottomasti kielletty.
(Auto-translated from original language)

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen pysäköinti
  • Pyyhkeet sisältyvät hintaan
  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Polkupyöräparkki
  • Air Conditioning
  • Kokoustila
  • Adapterit
  • Kuumat suihkut
  • Jääkaappi
  • Poreamme
  • Pysäköinti
  • Ulkouima-allas
 • Palvelut

  • Lentokenttäkuljetukset
  • Polkupyörän vuokraus
  • Matkatavarasäilytys
  • 24 h turvapalvelu
  • Express check-in / out
  • Vastaanotto (rajoitettu aukioloaika)
 • Viihde

  • Wi-Fi

Enemmän hotellit kohteessa Canoa