Ilmainen peruutus Varaamalla yli 4 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

ei arvioita
0 arvostelua
Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kiinteistövälitys Kuvaus

Beach Hut Cottage with Aircon on viehättävä ja eristäytynyt majoitusvaihtoehto, joka sopii täydellisesti pariskunnille tai pienille perheille, jotka etsivät rentouttavaa rantalomaa. Mökki sijaitsee vain muutaman askeleen päässä rannalta, ja siinä on oma patio, jolta on upeat näkymät merelle. Mökissä on myös kaikki mukavuudet, joita tarvitset mukavaan oleskeluun, mukaan lukien ilmastointi.

Casayssa Dalaguetessa sijaitseva Casay Beach House by HiveRooms on uusin rantakohde etelässä. Äskettäin, juuri tänä vuonna avattu rantalomakohde tarjoaa ikonisia "mökkejä" tärkeimpänä majoitusmuotonsa vieraille, jotka haluavat nauttia Dalagueten rantojen vesistä.

Perinteistä filippiiniläistä nipa-majaa muistuttavat rantamökit ovat todella esteettisiä, sillä yhdistetty perinteinen ja moderni muotoilu oli ehdottomasti mielessä mökkejä tehtäessä. Todella tyylikkäät ja samalla rentouttavat rantamökit ovat virkistävä otos tavallisista huviloista ja mökeistä, joita useimmat rantalomakohteet tarjoavat.

Useimmista rantamökeistä on näkymät merelle, joten asiakkaat saavat varmasti rauhallisen ja stressiä vähentävän kokemuksen. Pelkästään raitista ilmaa hengittämällä tiloissa ollessasi stressi varmasti katoaa. Rehevien puiden ja muiden kasvien ympäröimänä lomakeskuksen tarjoamat luonnonelementit ovat todella terapeuttisia.

Kun puhutaan aktiviteeteista, joita täällä voidaan tehdä, Dalagueten rannoilla uinti on ehdottomasti ykkönen, mutta paikka on myös riittävän leveä, jotta vieraille on mahdollista järjestää intiimejä tapahtumia, kuten syntymäpäiviä, debyyttejä ja jopa tiiminrakennusaktiviteetteja. Jos paikka on kaunis päivällä, Casay Beach Huts on itse asiassa lumoavampi yöllä, sillä niissä on myös parvekkeet ja laaja tila auringonlaskua ja jopa tähtien katselua varten.

Heidän palveluihinsa kuuluu grilliaseman, kajakin, melalaudan, snorkkelin ja pelastusliivien ilmainen käyttö. Vaikka lomakeskus on lähellä rantaa, tulevat palvelut, kuten uima-altaat, piknikpöydät ja monet muut, ovat vielä rakenteilla. Lomakeskus sallii myös lemmikkien tuomisen tiloihin.

Sisään- ja uloskirjautumisajat
Sisäänkirjautuminen: klo 14.00-22.00
Uloskirjautuminen: ennen klo 12.00

Lapsia koskevat säännöt
Kaiken ikäiset lapset ovat tervetulleita tähän hotelliin.

Majoittuvuus: 2 aikuista

Lapset ja lisävuoteet
Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi lisätietoja pinnasänkyä ja lisävuoteita koskevista säännöistä.

Lemmikit
Lemmikkieläimet ovat sallittuja

Ylläpitää yksityinen isäntä
Tätä omaisuutta hallinnoi yksityinen isäntä. Yksityisellä isännöitsijällä tarkoitetaan tahoa, joka vuokraa yhden tai useamman kiinteistön tarkoituksiinsa, jotka eivät liity heidän kauppaansa, liiketoimintaansa tai ammattiinsa. (Auto-translated from original language)

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen pysäköinti
 • Yleistä

  • Air Conditioning
  • Kaapeli-TV
 • Palvelut

  • 24 h vastaanotto
  • Siivous
 • Ruoka ja juoma

  • Ruokailut

Enemmän hotellit kohteessa Cebu