Ilmainen WiFi
Ilmainen aamiainen‎

On Top Backpackers

Ilmainen peruutus Varaamalla yli 3 vuorokautta etukäteen voit peruuttaa ilmaiseksi.

7.7
Erittäin hyvä
750 arvostelua
Täydellinen sijainti
Erinomainen henkilökunta
Erinomainen siisteys

Kiinteistövälitys Kuvaus

Kaupungin parhaalla paikalla sijaitseva paikallisesti omistama On Top Backpackers & Apartments tarjoaa jokaiselle matkailijalle jotakin! Vastaanotto sijaitsee pohjakerroksessa, joka toimii myös ikioma vintage Poolhouse Bar & Café -baarina, joka on kaikkien asiakkaiden käytettävissä koko oleskelunsa ajan. Hostelli on rajoitettu R18-kiinteistö, jossa on kaksi portaikkoa yhden tason poikki, ja siellä on 24 tunnin pääsy avainkorttiin ja uusin turvajärjestelmä. Meillä on erilaisia ​​huoneita 6-8 hengen makuusaleista, yksityisistä kylpyhuoneista vasta rakennettuihin kalustettuihin huoneistoihin. Jokainen huonevalikoima tarjoaa puhtaat liinavaatteet, lämmityksen, ilmaisen mannermaisen aamiaisen ja rajoittamattoman nopean Wi-Fi:n. Täysin varusteltu keittiö ja pyykinpesumahdollisuus, kaunis aurinkoterassi kaupunkinäköalalla, matkatavarasäilytys ja pysäköintimahdollisuus, On Top on huippupaikka!!

Lue käytäntömme varmistaaksesi, että On Top Backpackers and Apartments on oikea valinta sinulle:

KÄYTTÖEHDOT Lue huolellisesti Hyväksymällä nämä ehdot ja suorittamalla varausprosessin teet laillisen sopimuksen. Toivotamme sinut tervetulleeksi On Top Backpackers Hostel and Apartmentsiin.

VARAUSKYSYMYKSET Varausta varten on annettava voimassa oleva luottokortti ja puhelinnumero. Jos nämä tiedot eivät kelpaa, varauksesi peruutetaan. Meillä on mahdollisuus veloittaa etukäteen osittainen tai täysi maksu ennen saapumista. Tällä varmistetaan, että annetulla kortilla on riittävästi varoja. Saapumisen yhteydessä on esitettävä voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus. Tämän on oltava passin tai ajokortin muodossa. Et voi kirjautua sisään ilman. Ei poikkeuksia. Henkilökunnan ja muiden vieraiden turvallisuuden vuoksi meidän on tiedettävä tarkalleen, ketkä oleskelevat tiloissamme koko ajan. Kaikki, jotka yrittävät kirjautua sisään humalassa, evätään. Jokaisen On Topissa yöpyvän asiakkaan on kirjauduttava sisään ja täytettävä asianmukaiset lomakkeet. Vain On Topissa yöpyvät vieraat pääsevät yläkertaan. Jos tätä käytäntöä ei noudateta, sitä pidetään tunkeutumisena ja sillä on vakavia seurauksia. Varauskyselyt/muutokset/erikoispyynnöt tulee tehdä sähköpostitse; Näin varmistetaan, että viestintä kulkee paperilla. Kerro meille seurueesi yhdistelmä ja huomaa, että olemme R18-majoituspalveluntarjoaja. Imeväiset, lapset, teini-ikäiset; alle 18-vuotiaat eivät saa oleskella. Ota meihin yhteyttä suoraan sähköpostitse kaikista ryhmävarauksista (3+ vierasta). On Topilla on enintään 1 viikon alkuvarauskäytäntö saatavuuden mukaan / jos katsomme, että pyyntösi sopii kansainväliselle matkustajayleisöllemme.

Anteeksi, EI POTTARJUHIA. (Ilmeistä syistä) Pidätämme oikeuden peruuttaa varaukset tai pyytää puoluetta poistumaan ilman hyvitystä, jos havaitsemme, että kyseessä on polttariseurue. Emme salli minkäänlaisia ​​suuria puolueryhmiä. Olemme ensisijaisesti kansainvälinen matkustajamajoituksen tarjoaja ja voimme kieltäytyä kaikista varauksista, jotka eivät täytä kriteerejämme/aikeitamme. On Top Backpackers pidättää oikeuden hylätä kaikki varaukset henkilökunnan harkinnan mukaan.

PERUUTUS Vakiovaraus: 48 tunnin peruutusehdot. Ryhmävarauksilla ja tapahtumaviikonloppuilla on eri peruutusehdot - katso alla. NO SHOW 100 % peruutusmaksu veloitetaan. Varaus poistetaan järjestelmästä sisäänkirjautumispäivänä klo 22.00 ja merkitään poissaoloksi.

RYHMÄVARAUKSET (3+ hlöä) Varauksen yhteydessä veloitetaan 50 % varauksen kokonaishinnasta. Loput 50 % veloitetaan saapumisviikolla. Varauksen koko hintaa ei palauteta viikkoa (7 päivää) ennen sisäänkirjautumispäivää. Kaikki peruutukset ja muutokset on tehtävä ennen tätä aikaa. Jos korttisi hylkää tai ei kelpaa, varausyritys peruutetaan ja hylätään välittömästi.

TAPAHTUMAN VIIKONLOPPUT 50 % majoituskuluista veloitetaan välittömästi, eikä sitä palauteta. Loput 50 % varauksesta veloitamme 28 päivää ennen tapahtumaa. Tätä ei myöskään palauteta. Ei poikkeuksia. Varaamme ystävällisesti pyyntösi tarpeidesi mukaan; vastineeksi pyydämme vain, että suunnitelmasi muuttuvat kohteliaasti.

ENNAKKOMAKSUS Sinulta veloitetaan ennakkoon 50 % varauksen kokonaishinnasta varauksesi tekemisen yhteydessä pyyntösi vahvistamiseksi. Jos annetut luottokorttitiedot eivät kelpaa, pidätämme oikeuden ja peruutamme varauksen välittömästi. Loppuosa maksusta käsitellään joko 48 tuntia ennen saapumista tai saapumisen yhteydessä. Ylimääräinen vakuus vaaditaan 30 - 50 dollaria per henkilö varauksesi/huonetyypin luonteesta riippuen.

KÄTEISMAKSUT Varauksen tekemiseen vaaditaan voimassa oleva luottokortti. Jos maksat minkä tahansa summan kustannuksia käteisellä henkilökunnan harkinnan/hyväksynnän perusteella, vaaditaan myös käteistakuu, joka on $30 - $50 per henkilö varauksen/huonetyypin mukaan.

HUONEEN JAKO JA ASUNTOKOOT Huoneiden jako riippuu saatavuudesta ja johtajan harkinnan mukaan. Tämä koskee sekä asuntoloita että yksityisiä huoneita. Huoneita ei ole leikattu evästeillä ja ne eroavat eri tavoin, joskus huonetyypin näyttökuvat eivät vastaa tarkkaa jäljellä olevaa huonetta. Yksityiset huoneet vaihtelevat kaksosista (kaksi erillistä sänkyä) kahden hengen huoneisiin (yksi jaettu sänky). Voit kertoa meille mieltymyksistäsi, mitkä työntekijät tekevät parhaansa, mutta sitä ei valitettavasti voida taata. Tämä johtuu varausalustan prosesseista. Jos tämä on sopimuksen katkaisija, lähetä meille sähköpostia, jotta näet, mikä vaihtoehto on mahdollinen. Emme jaa makuusaleja. Jos varaat makuusalin vuodetta, makuusalin kokoa ei voida taata ja se voi vaihdella vastaanotettujen varausten mukaan. Riippuen saatavuudesta kussakin asuntolassa – jos varaat useammalle henkilölle, muistathan, että saatat jakaa ja levittää kaikkia jäljellä olevia sänkyjä. Suosittelemme, että lähetät ensin sähköpostin vahvistaaksesi vaihtoehtosi ennen virallista varauksen tekemistä.

YLEISTÄ On Top Backpackers on rauhallinen ja rento paikka. Noudatamme tiukkaa melukieltoa klo 22 jälkeen ja pyydämme kaikkia asiakkaita olemaan hiljaa hostellissa ja sen ympäristössä tämän ajan jälkeen. Me kaikki kunnioitamme toisiamme. Henkilökohtaiset tavarat hostellissa ja tontilla ovat aina sinun vastuullasi! Emme voi korostaa tätä tarpeeksi. Jos sinulla on jotain arvokasta, josta olet huolissasi, keskustele vastaanotosta mahdollisista huonevalintavaihtoehdoista ja säilytysvaihtoehdoista.

MENETETTY OMAISUUS Kadonnutta omaisuutta säilytetään kuukauden ajan, jonka jälkeen se lahjoitetaan.

Lemmikkieläimet On Top Backpackers ei salli lemmikkejä.

KIRJOITUS KLO 14-22. Vastaanoton tiedusteluajat ovat klo 9-22. Jos saavut klo 22.00 jälkeen, sinun on otettava meihin yhteyttä varmistaaksesi, että myöhäinen sisäänkirjautuminen voidaan järjestää. Tätä ei voida taata, ja se riippuu henkilökunnan saatavuudesta. Jos et järjestä tätä mahdollista vaihtoehtoa ennen saapumistasi, et voi kirjautua sisään eikä varaustasi palauteta. Myöhäisestä sisäänkirjautumisesta peritään ylimääräinen maksu, joka julkistetaan keskustelun aikana. Alkoholin nauttiminen yläkerrassa on kielletty klo 20 jälkeen. Ei tupakointia tai höyrystämistä sisällä aina. Makuuhuoneissa ei saa syödä tai juoda. (Keittiö, oleskelutila ja ulkoistuinalue tarjotaan vaihtoehtoisesti) Avainkortin katoamisesta seuraa 20 dollarin maksu.

HOSTELLIETIKETTI Odotamme vieraiden kunnioittavan henkilökuntaamme ja toisiaan siivoamalla jälkensä, pesemällä, kuivaamalla ja laittamalla kaikki astiat pois sekä pitämään yhteiset huoneet ja tilat puhtaina, siisteinä ja vaurioitumattomina. Odotamme sinun osoittavan huomion ja kunnioituksen muita vieraita, ihanaa hostellihenkilökuntaamme, kauniita hostellitiloja ja ystävällisiä naapureitamme kohtaan. Jos sinä tai joku varaukseesi sisältynyt henkilö rikkoo jotakin ehdoista tai jos läsnäolosi on hostellin henkilökunnan mielestä haitallinen jollekin edellä mainituista, sinulta veloitetaan ylimääräinen maksu johtajan harkinnan mukaan annetusta kortista korvausta, ja/tai häntä pyydetään poistumaan välittömästi ilman hyvitystä, eikä hän voi palata. Johtajat varaavat oikeuden veloittaa sinulta lisäveloitusta, jos sinun ja/tai ryhmäsi on aiheuttanut vaurioita tai vaurioita oleskelusi aikana.

TULOS klo 7.30-10. Viimeisin uloskirjautumisaika on klo 10. Myöhäinen uloskirjautuminen ei ole mahdollista kiireisen siivousaikataulumme vuoksi. Jos kirjaudut ulos myöhässä, sinulta veloitetaan 20 dollarin myöhästymismaksu käteisellä tai annetuilta korttitiedoilta. Sinun tulee palauttaa avainkorttisi vastaanottoon. Jos lähdet ennen klo 10.00, sovi aikainen uloskirjautuminen vastaanoton henkilökunnan kanssa saapuessasi. Kun olet kirjautunut ulos ennen klo 10, et enää pääse yläkertaan. Jos sinut löydetään yläkerrasta ilman avainkorttia uloskirjautumisen jälkeen, tämä katsotaan tunkeutumisena ja sinulla on vakavia seurauksia, mukaan lukien toisen yön maksu. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi lähettää sähköpostia tai soittaa selvittääksesi ennen saapumistasi, jotta et jää epäselväksi vastaanotosta. Kiitos keskinäisestä kunnioituksestasi ja siitä, että valitsit meidät. Tavoitteemme on pitää kaikki vieraat mukavina, turvallisina ja onnellisina, mikä johtaa ikimuistoiseen kokemukseen upeassa Dunedinin kaupungissamme!
- Ylimmän johdon
(Auto-translated from original language)

Arvostelut ja luokitukset

7.7
Erittäin hyvä
750 arvostelua
 • Turvallisuus
  7.8
 • Sijainti
  9
 • Henkilöstö
  7.7
 • ilmapiiri
  7.2
 • Siisteys
  7.1
 • Rahanarvoinen
  7.5
 • Palvelut
  7.2

Tarkista saatavuus

Saapuminen
Lähteminen
Vieraat

Sijainti

Viimeisimmät arviot

9.4
Erinomaista
17.5.2024
The hostel is located in Town , you can move walking . Nice staff , clean and quiet
näytä lisää
Nainen, 31-40
6.9
Hyvä
15.4.2024
With only 2 real options in Dunedin this works... be aware that there are no lockers in the rooms to keep your stuff. The staff was fine bit certainly not friendly and just seemed rather annoyed. Rhe bunk beds moce an ungody amount. The rooms were kind of clean (just don't look under the bunk beds. The bathrooms on the other hand... extremely dirty. Be sure to take shower shoes!!!
näytä lisää
Nainen, 18-24
5.7
Arvosana
31.3.2024
For one night it was ok! The toilet/shower block smelt really damp.
näytä lisää
Nainen, 18-24

Palvelut

 • Ilmainen

  • Ilmainen aamiainen‎
  • Vuodevaatteet sisältyvät
  • Ilmaisia ​​kaupungin karttoja
  • Ilmainen WiFi
 • Yleistä

  • Pääsy avainkortilla
  • Yhteinen huone
  • Polkupyöräparkki
  • BBQ
  • Varauksen vaihto
  • Kuumat suihkut
  • Jääkaappi
  • Työvälineet
  • Kuivain
  • Ulkoterassi
  • Jobs Board
  • Hiustenkuivaajat vuokrattavissa
  • Hiustenkuivaajat
  • Silitysrauta/-lauta
  • Microwave
  • Pesukone
 • Palvelut

  • Pesulapalvelut
  • Polkupyörän vuokraus
  • Pyyhkeitä vuokrattavissa
  • Matkatavarasäilytys
  • Faksipalvelu
  • Kiertoajelu- / matkainfopiste
  • 24 h turvapalvelu
  • Siivous
  • Vastaanotto (rajoitettu aukioloaika)
 • Ruoka ja juoma

  • Baari
  • Cafe
  • Teen-/kahvinkeittomahdollisuus
 • Viihde

  • DVD:t
  • Lautapelit
  • Billard-pöytä
  • Wi-Fi

Enemmän hotellit kohteessa Dunedin